Успешна година за младе Панчевке и Панчевце

Златна деца: бројне награде за чак 62 полазника РТЦ „Михајло Пупин“

Нова признања на Октобарским сусретима проналазача за њих шеснаесторо

Октобарски сусрети проналазача, у организацији Фондације „Младен Селак“ и ове године ће се одржати у Идвору, у понедељак, 9. октобра, од 12 сати, и том приликом биће додељена бројна признања за постигнућа у претходним годинама.

Последњих седам година на тој свечаности се представљају и најуспешнији полазници Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“ Панчево, а овом приликом 16 полазника биће награђено. То су:  Даница Зечевић, Огњен Тошић, Никола Булатовић, Лазар Мијатовић, Јелена Маслак, Марта Бошњак, Марко Шушњар, Теодора Милутиновић, Никола Цинцовић, Александар Цуцић, Снежана Вуковић, Исидора Илић, Јелена Цицварић, Ања Шушњар, Огњен Шкрбић и Милена Митровић

Селакова златна медаља ове године ће биту уручена четворици ученика, међу којима је и наш суграђанин Марко Шушњар. У образложењу признања стоји да се награда додељује „за марљивост у учењу и раду, за изузетне резултате у образовању, креативном и истраживачком раду“. Био је ученик генерације Математичке гимназије, добитник сребрне медаље на Међународној олимипијади из физике у Индонезији као и освајач других признања.

За полазнике РЦТ Михајло Пупин“ ова година је била веома успешна јер је чак њих шездесет двоје освојило награде на валидним државним и међународним такмичењима и смотрама из општих предмета и области покривених у Центру. Признања за изузетне резултате биће им уручена 8. новембра на Дан града Панчева.

 

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: