Старт хуманитарног маратона у среду, 15. фебруара

Време је да Влада оздрави

До сад продато 74 километара, откуп и даље траје

До хуманитарног маратона остало је још четири дана. У среду, 15. фебруара српски репрезентативац у ултрамаратону Жељко Зељковић, из Панчева трчаће своју најдражу трку у каријери, јер ће сваки од 80 пређених километара бити посвећен десетогодишњем Владимиру Ђорђевићу, коме је потребан новац за операцију цисте на мозгу.

„Имао сам жељу да помогнем Влади и његовим родитељима и неће ми бити тешко да трчим. Оно што могу да дам за њега јесу срце, душа, тело и ноге“, каже за наш портал Жељко Зељковић, који је прошле године истрчао 203 километара за 24 часа на Европском првенству у ултрамаратону у Француској.

Првих 40 километара од Панчева до Смедеревске Паланке Жељко ће трчати сам, а тада ће му се придружити колегиница Сандра Тројановић. На 50. километру нашег ултрамаратонца подржаће још његових колега. Он ће 15. фебруара у 5 ујутру кренути из „Авив парка“, а на циљу ће га чекати мали Влада са породицом. Дочек је припремио Град Смедеревска Паланка.

Уочи трке сви људи добре воље имали су могућност да откупе километре и на тај начин учествују у хуманитарној акцији, а до сад је продато 74 километара. То је могуће и даље учинити уплатом у износу од најмање 1.000 динара на жиро рачун Синише Ђорђевића број 340-32110017-94 „Ерсте банке”, са назнаком „(редни број) километар”.

Дечаков отац Синиша Ђорђевић захвалан је свима који су до сада учествовали у хуманитарној акцији.

За операцију цисте на мозгу у Турској са којом се десетогодишњи Влада бори већ четири године, потребно је 27.000 евра, а за контроле срца, које је дечак оперисао пре три године, и главе још око 8.000 евра, без авионских карата до Турске.

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: