Промене на челу Комисије за планове

Уместо Јасмине Вујовић, нови председник Јован Станковић

Уместо Јасмине Вујовић, дипломиране инжењерке архитектуре, која је изабрана за председницу Комисије за планове 30. децембра 2019. године, на њено место постављен је Јован Станковић, дипломирани инжњер саобраћаја. Вујовић је разрешена дужност пре истека четворогодишњег мандата, без образложења Комисије за кадровска, административна питања и радне односе Скупштина града Панчева, а ова тачка дневног реда данас је била пред одборницима и одборницама.

Према Одлуци о образовању Комисије за планове, то тело чине признати стручњаци из области планирања и изградње. Комисију чине председник, заменик председника и седам чланова. Њих именује Скупштина града на предлог Комисије за кадровска питања, док три члана поставља Скупштина града Панчева, на предлог Покрајинског секретаријата за урбанизам, архитектуру и градитељство у Новом Саду.

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

1 Коментар
Старији
Најновији Најпопуларнији
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan
2 године пре

Obratite paznju malo na grad. Nemojte olako davati dozvole za gradnju investitorima jer i ovako su unistili naselja. Npr. U ul. Delfe Ivanic covek je prodao kucu i sada ce tu da izgradi zgradu, a u ulici su same kuce.Na osnovu cega je dobio dozvolu za gradnju? Imace problem sa vodom i kanalizacijom ostali stanovnici ulice koji zive tu bar 70god.

1
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: