Активности за Међународни дан младих

Трибина, концерти, изложбе и бесплатно купање

 

Међународни дан младих, 12. август, биће обележен низом активности и у нашем граду, у суботу, 12. августа, које организују Канцеларија за младе и Дом омладине Панчево, у сарадњи са омладинским организацијама цивилног друштва.

Тог дана од 10 до 14 сати, у просторијама Службе за трансфузију Опште болнице Панчево, биће огранизовано добровољно давање крви.

Од 17 до 21.30 сати у Летњој башти Дома омладине биће представљена удружења младих у Граду Панчеву, а од 18.30 до 21.30, на истом месту биће приређена трибина „Моје удружење” на којој ће учествовати удружења „Connecting” и Регионални волонтерски сервис, „Препознај у себи” и удружење „Омладинска зона”, које ће се представити са „ЗЕТЕТИКОМ”. На трибини ће бити уприличено и предавање стручњака из Завод за јавно здравље Панчево, на тему „Анксиозоност код младих”, а психолошки студио одржаће психолог Бранимир Матијевић.

У 18 сати, у галерији Дома омладине биће отворена изложба „Графити мога града”.

Дом омладине и Канцеларија за младе промовисаће „ФрееДом Арт” фестивал, часопис „ДРАФТ” и пројекат „Култура на поклон”.

Од 21.30 до један сат после поноћи у Летњој башти Дома омладине наступиће концерт младих извођача: „Superego”, „Vizelj”, „Raskid 13” и „Goatmare”.

У случају кише, догађаји који су планирани да се одржавају у Летњој башти Дома омладине, одржаваће се у дворани „Аполо“.

Млади до 30 година моћи ће бесплатно да се купају на Градском базену у суботу, 12. августа. Потребно је понети ђачку књижицу или личну карту.

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: