Поништено гласање за најбоље пројекте НИС-овог конкурса, Комисија одлучила

Свих петнаест милиона из програма „Заједници заједно” у Панчеву дато за спорт

Гласање за пројекте које ће подржати компанија НИС у оквиру програма „Заједници заједно“, у 12 градова у Србији,  спроведено је 15. октобра, али је због неправилности настале током гласања гласање поништено.

Како је саопштила та компанија прогррами који ће бити финансијски подржани одабрала је Комисија коју су чинили представници компаније НИС и локалних заједница, учесница у програму.

У Панчеву су подржана три пројекта, у укупном износу од 15 милиона динара.

Новац је добио Спортски савез Панчево (5.709.840,00 динара), за санацију мултифункционалног терена на СРЦ „Младост” постављањем нове подлоге, са циљем спровођења активности спортских клубова и савеза, и стварања услова за несметано и безбедно бављење спортским активностима.

Средства су додељене и Месној заједници Стрелиште (5.742.000,00 динара) за санацију и адаптацију мултифункционалног терена – СРЦ Стрелиште постављањем нове асфалтне базе и тартан подлоге, са циљем очувања спортске инфраструктуре и обезбеђивања доступности спорта што већем броју грађана Панчева.

За санацију вишенаменског школског спортског терена у дворишту ОШ „Доситеј Обрадовић“, постављањем тартан подлоге, са циљем унапређења услова за извођење наставе физичког васпитања, бављење спортом и рекреацијом у ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Омољице НИС је обезбедио 3.548.160,00 динара.

 

Оставите коментар

PANpress
%d bloggers like this: