Селидба из Градске управе

Секретаријат за инспекцијске послове и Комунална полиција на новој адреси

Запослени од понедељка, 13. новембра, у просторијама некадашњег Јавног предузећа „Дирекција за изградњу и уређење Панчева“, у Улицу Змај Јове Јовановића 6

Током предстојећег викенда запослени у Секретаријату за инспекцијске послове и Комунална полиција биће пресељени из зграде Градске управе, у просторије некадашњег Јавног предузећа „Дирекција за изградњу и уређење Панчева“, у Улици Змај Јове Јовановића 6, потврдио је за наш портал Милорад Милићевић, начелник Градске управе Панчево.

Уместо ове две службе на седмом спрату Градске управе биће смештено око петнаест запослених у оквиру новоформираног Секретаријата за инвестиције, који је настао након трансформације ЈП „Дирекције“. Подсетимо, ово јавно предузеће је 1. септембра променило назив, седиште и обим делатности, у складу са Законом о изменама и допунама Закона о буџетском систему.

Део запослених је премештен у Секретаријат, док је један део радника остао у ЈП „Урбанизам“, који је правни наследник ЈП Дирекција и налази се у Улици Карађорђева 4. Новом Одлуком о Градској управи града Панчева управљање пословним простором у Улици Змај Јове Јовановића 6 поверено је граду.

Милорад Милићевић каже да ће бројеви телефона Секретаријата за инспекцијске послове – 013/308-707 и Комуналне полиције – 013/347-492 и 308-835, остати исти, а биће уведени и нови, о чему ће грађани биће на време обавештени.

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: