У Градској управи

Састанак градоначелника и новинара локалних медија

Стратегија комуникације за унапређење сарадње и што квалитетније информисање у Панчеву и шире

Представници локалних медија и дописништава Радио телевизије Србије и Радио телевизије Војводине састали су се данас у Градској управи са градоначелником Панчева Сашом Павловим.

На састанку је било речи о изради Стратегије комуникације – делу Стратегије развоја Града Панчева у којој учествује интерни тим Градске управе као и екстерни консултанти. Новинари локалних медија и дописништава су у разговору с градоначелником изнели своје предлоге како би било могуће унапредити сарадњу са представницима локалне самоуправе у циљу што практичније примене будућег документа.

„Овај документ треба да буде алат који ће прописати процедуре унутрашње комуникације свих органа, ефикасну и брзу размену информација, а тиме брже и конкретније информисање грађана и грађанки о њиховим правима и обавезама. Посебна пажња биће усмерена на унапређење имиџа града као енергетски ефикасног, повољног инвестиционог окружења, културног центра Баната“ – наводи се у саопштењу Градске управе.

Град Панчево је у јануару ове године започео процес израде Стратегије комуникације која акционим планом треба да обухвати период од 2017. до 2020. године.

Dunja Stojković

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: