У организацији Филијале Панчево у сарадњи са Општином Ковин

Сајам запошљавања у Ковину

Осамнаест послодаваца, 220 радних места

Националнa служба за запошљавање Филијала Панчево у сарадњи са Општином Ковин, организује пети по реду Сајам запошљавања у овој општини, који ће се одржати у четвртак  2. новембра, од 11 до 13 сати, у просторијама Центра за културу, у Улици Цара Лазара 85 у Ковину.

На овогодишњем Сајму запошљавања се очекује 18 послодаваца који су пријавили преко 220 слободних радних места за раднике различитих занимања и квалификација.

Прилику да пронађу посао имаће машински инжењери и дипломирани машински инжењери, економисти, менаџери, процесни инжењери,  комерцијалисти, туристички техничари, туризмолози, трговци, конобари, кувари, радници обезбеђења, радници у производњи, возачи моторних возила, столари, трговци и многи други.

Посао на сајму моћи ће да потраже и особе са инвалидитетом заинтересоване за радна места  евидентичар радног времена, бравар и заваривач.

Незапослена лица се позивају да са собом понесу своје биографије (CV), а на штанду НСЗ сви заинтересовани ће моћи да добију одговоре на питања о услугама и програмима  службе као и стручне савете.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress