Антикорупцијска организација Кареја обележава Међународни дан борбе против корупције, 9. децембар

Шабић и Чечен о политичкој корупцији

Трибина ће бити одржана у кафеу „Купе“ у Панчеву, у четвтак, 9. децембра, од 18 сати

Поводом Међународног дана борбе против корупције, 9. децембра, невладина организација Институт за истраживање корупције Кареја из Панчева, организује трибину на тему Политичка корупција и грађани Србије (Панчева).

Трибина ће бити одржана у кафеу „Купе“ у Панчеву, у четвтак, 9. децембра, од 18 сати. На скупу ће говорити Родољуб Шабић, адвокат, Бранко Чечен, директор Центра за истраживачко новинарство (ЦИНС) и Синиша Јанковић као представник организатора. Модератор трибине биће Ненад Живковић, новинар сајта Pančevo Si Ti.

Том приликом биће саопштени резултати избора за „Црну корупцијску значку Панчева 2021.“ Такође, грађани могу  путем Карејиног фејсбук налога: https://www.facebook.com/institutkareja/  да добију на поклон књигу о владавини права „Како је једна цедуљица срушила МУП“, коју ће добити на трибини.

Организатори позивају грађане и грађанке Панчева да присуствују трибини и тиме дају свој допринос напорима који се у нашем граду чине на плану борбе против корупције и успостављања владавине права.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: