Лепа акција у вртићу „Бубамара“

Родитељи фарбали столарију

Петнаестак родитеља деце из вртића „Бубамара“ , организовали су се и у четвртак и петак, 27. и 28. маја, заједно са запосленима у вртићу, учествовали у фарбању унутрашње столарије.

Реч је о двадесетак врата која нису фарбана четрдесетак година уназад.

„Заједно смо се организовали. Сви који смо у Савету родитеља смо се договорили и обавестили остале родитеље о акцији. Желели смо да помогнемо и заиста смо ударнички радили“, каже Ивана Павлов, једна од мајки која је учествовала у акцији.

Добра организација брзо је дала резултате – за мање од два дана, сва врата су освежена.

Сузана Поповић, главна васпитачица вртића захваљује свим родитељима који су самоиницијативно дошли и помогли акцију фарбања, као и представницима Војске Србије који су учествовали у хобловању столарије. Она је додала да вртић наставља да се уређеује, те да је у плану уређење дворишта и жардињера испред вртића.

Ивана Предић

5 Коментари
Старији
Најновији Најпопуларнији
Inline Feedbacks
View all comments
Svetlana
5 године пре

Jako lose uradjeno…u sred nedelje pa od smrada farbe deca nisu mogla u vrtic pa su roditelji imali veliki problem jer nemaju svi mogucnost da im neko cuva decu ili da uzimaju slobodne dane…tokom leta vrtic ne radi ceo mesec i to je vreme da se rade takve stvari…

Ivana
5 године пре
Reply to  Svetlana

Svetlana slazem se

Ivana
5 године пре

Potpuno se slazem sa svetlanom

Alexandar
5 године пре

Kao prvo…treba podržati svaku dobrovoljnu radnu akciju za dobrobit društva pogotovo dece..ali na to ove mlade mame u komentaru nisu navikle…ne znaju da je farbanjem izvršena totalna dezinfekcija gelendera,vrata,štokova i sl…brinu se o isparenjima ,kao da su sišle sa Zlatibora….ko će im pričuvati decu…? Drage mame….niste ih trebale radjati ako sad brinete ko će ih pričuvati…Deca nisu obaveza…ili ih tako ne treba prihvatati zarad karijere…. Zbog ovakvih nikad u Srbiji neće biti kao u Švajcarskoj….jer svaki usamnjen human poduhvat će naići na zidove…poput nije dobro,nemam kome….ne mogu….

Svetlana
5 године пре
Reply to  Alexandar

Alexandre, da ne postoje druge mogućnosti sve bi to bilo u redu…ali preko leta ceo mesec vrtić ne radi i zašto ne iskoristiti to…stvar je samo u neorganizovanosti i nesposobnosti nadležnih. Isto tako, pre sam za to da se sakupe pare koje ionako dajemo za raznorazne gluposti pa unajmiti ljude koji se bave time i koji bi posao završili i brže i kvalitetnije uz, naravno, pomoć svih nas koliko ko može. Ali da si ti imao dete u jaslicama koje je na dan farbanja sedelo u vrtiću u trenutku tvog dolaska po njega ne bi ti nimalo bilo svejedno.

5
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: