Премијера документарног филма у продукцији „Connecting-a" у Нишу

Револуција образовања

У Панчеву ће публика моћи да га види у петак, 10. маја

Документарни филм „Образовање за 4.0 револуцију“ у продукцији Организације за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“, биће премијерно приказан данас, 18. марта, у Нишу, у Дели простору за креативно деловање, од 18 сати.

Како би што већи број људи био прилици да погледа филм „Connecting“ организује пролећни Караван „Образовање за 4.0 револуцију“, у оквиру којег ће бити одржано 10 пројекција у 10 градова широм Србије. У Панчеву ће публика моћи да га види у петак, 10. маја, у простору SINHRO (Генерала Петра Арачића 8).

Филм „Образовање за 4.0 револуцију“ документује иницијативе, лидере у образовању и едукаторе који покушавају да прилагоде формални образовни систем економији знања и података. Филм је заправо алат којим желимо да запалимо дискусију о 4.0 револуцији широм Србије са циљем да вратимо образовање тамо где му је и место – на врх пирамиде потреба, кажу продуценти.

Истичу да филм представља платформу која се залаже за: 1) увођење учења заснованог на пројектима у образовни систем Србије 2) бесплатно високо образовање за све грађане и грађанке Србије 3) децентрализацију образовања – сваки град у Србији који има +100.000 становника мора да има свој Универзитет, јер ће у наредним годинама само универзитетски градови бити у прилици да привуку и задрже талентоване младе људе. Ове идеје можете подржати потписом петиције на платформи: obrazovanje4revoluciju.rs

Датуми премијера у осталим градовима:
1. Зајечар, Помак, 21. март (четвртак)
2. Београд, Share Square, 27. март (среда)
3. Суботица, Infostud hub, 5. април (петак)
4. Мокрин, Mokrin House, 11. април (четвртак)
5. Ужице, Co-office, 17. април (среда)
6. Нови Пазар, Клуб Хероја, 22. април (понедељак)
7. Вршац, Стартит, 3. мај (петак)
8. Нови Сад, KC Lab, 6. мај (понедељак)
9. Панчево, SINHRO, 10. мај (петак)
10. Подгорица, ADP ZID, 16. мај (четвртак)

Документарни филм Образовање за 4.0 револуцију резултат је продукције Организације за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“, док је Караван Образовање за 4.0 револуцију подржан од стране појединаца, компанија Silicon Mountains Network i Инфостуд организације ADP ZID из Црне Горе које су донирале новац путем Indiegogo платформе.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: