Рад градског саобраћајног предузећа у Панчеву од јутрос нормализован

Рад градског саобраћајног предузећа у Панчеву од јутрос је нормализован, иако радници Аутотранспопртног предузећа Панчево и даље блокирају своју гаражу коју користи нови градски превозник Пантранспорт, изјавио је Воја Савичић, директор саобраћаја Пантранспорта.

Београдске превозничке фирме Сага транс, Думеко и Трансјуг које су власници Пантранспорта јуче касно поподне су упутили аутобусе из матичних фирми у Панчево како би обезбедили нормално одвијање саобраћаја.

Радници АТП-а јуче су на састанку са градоначелником Панчева Сашом Павловим договорили да од данас почну потписивање решења о престанку радног односа по основу технолошког вишка.

На тај начин бисмо стекли право да се пријавимо Националној служби за запошљавање како бисмо тражили нови посао. У решењима је наведено да ће отпремнине бити исплаћене најкасније до краја августа“, изјавио је Зоран Топаловић, један од радника АТП-а.

Додао је како је договорено и да у најкраћем року буде исплаћена јулска зарада, а када се стекну финансијски услови и накнада за неискоришћене годишње одморе.

Радници АТП-а још увек блокирају улаз у гаражу, јер очекују да овај договор почне да се реализује, прецизирао је Топаловић.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress