Од 13. до 15. децембра, у Народном Музеју Панчево

Први инклузивни сајам рукотворина

На сајму ће своје ручне радове излагати чланови и чланице Удружења „На пола пута“, Удружења дистрофичара Јужнобанатског округа, Удружења Руке, Савеза слепих Панчево, Удружења мултиплесклерозе Панчево

Група за самозаступање Панчево која делује у оквиру Удружења „На пола пута“, а коју чине младе особе са интелектуалним тешкоћама, уз подршку Локалне фондације Панчево и Траг фондације, од 13. до 15. децембра, од 11 до 16 сати, у Народном Музеју Панчево организују Први инклузивни сајам рукотворина. На сајму ће поред чланова и чланица Удружења, своје ручне радове излагати и чланови и чланице Удружења дистрофичара Јужнобанатског округа, Удружења Руке, Савеза слепих Панчево, Удружења мултиплесклерозе Панчево.

Суграђани и суграђанке који посете овај више него посебан сајам имаће прилике да се упознају са члановима и чланицама различитих удружења која делују на територији нашег града, да купе новогодишње украсе и ручне радове који су израђени са много љубави. Приход од продаје биће намењен унапређењу рада удружења која учествују на сајму.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: