ТОП СПРЕМАН ЗА САЈАМ ТУРИЗМА

Промоција нових публикација

Мапа на енглеском, културна и угоститељска понуда и смештајни капацитети за већу посету туриста

Туристичка организација Панчева ће на 39. Међународном сајму туризма који сутра почиње у Београду имати нешто другачији наступ и боље представљање овдашње понуде, најавио је данас директор ТОП-а Бранислав Ровчанин.

Он је рекао како ће изглед сајамског штанда и целокупан наступ Туристичке организације посетиоце вратити у период старог Панчева, јер ће на тај начин бити промовисана и главна туристичка манифестација „Дани Вајферта“.

За овогодишњи сајам туризма припремљене су и три публикације. Туристичка мапа Панчева за коју су ТОП и аутор те публикације Александар Станојловић претпрошле године награђени, сада је преведена на енглески језик, а уз њу су штампане и две потпуно нове које су заиста недостајале. Реч је о мапи ширег центра града са убележеним културним и угоститељским садржајима, па чак и обележеним паркинг зонама, и брошура у коју су унети сви смештајни капацитети почев од хотела и хостела, па до приватног смештаја са два кревета. Уз то је детаљно наведена комплетна понуда тих објеката.

Ровчанин је нагласио да се тиме употпуњују информације које су туристима веома битне када дођу у посету Панчеву, као и организаторима путовања који би желели да у наш град доведу групе туриста.

Ровчанин је поновио оцену да Панчево највећу шансу има у излетничком туризму, те да је стога привлачно великом београдском тржишту коме је и најближе. Закључио је да је због тога предстојећег представљања туристичке понуде нашег града у Београду веома важно.

Драган Вукашиновић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: