Програм Карневала у петак и суботу

Интернационални панчевачки Карневал ће бити одржан 16. и 17. јуна. Централни догађај јесте карневалска поворка која ће центром града проћи у суботу. Организатори су припремили и пратећи програм на неколико локација у Панчеву.

У петак, 16. јуна 2017. у „Улици традиције“ (Улица Николе Тесле) биће организован Карневал гастро-фестивал традиционалне хране, вина и заната од 17 сати, односно продајни сајам домаће хране, вина и рукотворина. „Улица традиције“ отворена је за посетиоце и у суботу.

„Карневал централ стејџ“ (Трг Ђорђа Вајферта, ул. Николе Тесле) почињеод 17 сати финалом “Распеваног пролећа Србије 2017“ – Фестивал музике за децу. У 19 сати почиње балетска представа ’’Мери Попинс’’, ПК ’’Балерина’’ Панчево. У 20 сати променадни концерт Панчевачког дувачког оркестра.

Отварање Интернационалног Карневала Панчево 2017 биће одржано у 21 сат, предајом кључева града.

У оквиру Карневал феста, од 21.10 биће уприличен
Капоера шоу – Капоера Панчево, док ће се од 21.30 представити иностране карневалске групе.

У граду ће на више локација бити организован музичко-забавни програм.

У суботу, 17.06.2017., од 20 сати, велика међународна карневалска поворка проћи ће Улицом Војводе Радомира Путника, након чега ће бити уприличен ватромет.

На Тргу Ђорђа Вајферта, од 17.30 почиње Дечји карневалски програм, а од 20.30 наступ тамбурашког оркестра. Од 22.30, на програму је Бразил самба денс шоу, а од 23 сата концерт Интернационалног Латин Кубан бенда.

 

 

 

 

Dunja Stojković

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: