Привредна комора Србије доделила награде најуспешнијим привредницима

Привредна комора Србије доделила је и ове године традиционалне награде најуспешнијим привредним друштвима која су остварила значајне резултате не само у текућој години, већ у континуитету. На основу одлуке Комисије додељене су плакете за пословни успех, награда за посебан допринос развоју привреде региона и признање за регионалног пословног лидера.

Награда за пословни успех Привредне коморе Србије додељена је „ GRANEXPORT“ ДОО Панчево, док је признање за пословног лидера Привредне коморе Србије отишло је у руке Владимиру Гагићу, НИС – блок прераде. Награде за посебан допринос развоју привреде региона добили су Индустрија скроба Јабука д.о.о. „ Панчево, из области пољопривреде и прехране, АД  ХИ „Панонија“ Панчево, из области индустрије, „RE 3-PRODUCT“ ДОО;  Пландиште, из области услуга и екологије. Повељу за регионалног пословног лидера добио је Павле Тмушић, оснивач и директор ДОО „Павле“ Панчево.

Комисија је такође утврдила да на основу доступних података о датуму оснивања фирми да привредна друштва РАС ДОО Старчево; ДОО БРАНКО Ковин  и JELA TRADE дoo, Вршац, ове године обележавају 30 година постојања, те се њима додељује јубиларна плакета поводом доприноса у раду коморског система.

Такође, комисија је констатовала да  привредно друштво „LION PACK GROUP“ doo Велика Греда ове године обележава 20 година постојања те се и њима додељује јубиларна плакета.

Све награде ће бити уручене у складу са развојем епидемиолошке ситуације поменутим привредним друштвима.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: