Грађански дух Панчева

Пријаве за Новогодишњи базар до 15. децембра

Локална самоуправа је за све учеснике Базара обезбедила бесплатне штандове

Седми Новогодишњи базар биће организован у Панчеву од  28. до 30. децембра. Организатор манифестације је Град Панчево, у сарадњи са Туристичком организацијом нашег града.

На овај начин желимо да допринесемо стварању празничног расположења у сусрет дочеку Нове 2018. године. Идеја је да се на једном месту – на платоу испред Градске управе, у том периоду, представи велики број локалних произвођача (установа, удружења, предузетника и физичких лица) и организује богат културно – уметнички програм, како би наши суграђани могли да уживају у једном новом, другачијем концепту обележавања Нове године, примереном грађанском духу Панчева, а по узору на сличне манифестације у европским градовима“, истичу организатори.

У оквиру базара током сва три дана биће организоване и новогодишње радионице за децу у холу Градске управе града Панчева током сва три дана и приређен богат културно – уметнички програм за децу и одрасле на платоу испред Градске управе града Панчева током сва три дана.

Локална самоуправа је за све учеснике Базара обезбедила бесплатне штандове, који ће бити распоређени унутар шатора са амбијенталним светлом и грејним телима. Право учешћа на манифестацији као излагачи-продавци имају правна и физичка лица која сама производе и израђују своје производе.

Кандидати уз комплетно попуњен формулар прилажу:

– доказ о пребивалишту за физичка лица, односно седишту за правна лица (копију личне карте за физичка лица или Решење о регистрацији код Управе за трезор, Министарства или Апр-а за правна лица;

– најмање три фотографије различитих производа које кандидат планира да излаже на овој манифестацији;

– фотокопију санитарне књижице и потврду о прегледу меса односно месних прерађевина (уколико излажу прехрамбене производе).

У прилогу Конкурса налазе се Пријава за излагаче, Критеријум за одабир излагача и Програм манифестације по којима ће се додељивати изложбени простор.

Рок за пријављивање је 15. децембар.

Попуњене формуларе са прилозима можете те послати на адресу : Градска управа града Панчева, Секретаријат за привреду и економски развој, Панчево, Трг краља Петра I 2-4 са назнаком за Новогодишњи базар или предати на шалтерима Градског услужног центраГрадске управе града Панчева.

Број места је ограничен, а предност ће имати излагачи који испуне критеријуме конкурса.

За више информација везаних за саму организацију овог догађаја обратите се Гордани Ћирић, координатору Тима за реализацију Новогодишњег базара на телефоне 065/8662273 и 013/308961 или електронским путем na e-mail адресу[email protected].

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: