Пријаве до 7. јуна за летњи едукативни програм

Организација за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“ позива заинтересоване младе узраста од 14 до 18 година да се пријаве за учешће у летњем едукативном програму „Кад порастем бићу…“ који ће се спроводити од 22. јуна до 10. августа у Панчеву.
Кроз низ едукативних радионица и сусрете са људима различитих занимања, 25 учесника и учесница имаће прилику да преиспита своја интересовања, стекне нова знања и вештине и упозна се са професијама које их интересују. Главни циљ програма је оснаживање младих да самостално и промишљено доносе одлуке о наставку школовања или каријере.

Програм подразумева тестове професионалне оријентације, преносиве вештине (комуникација, тимски рад, дигитална писменост, вештине презентовања…),  омладинско предузетништво, писање ЦВ-ја и мотивационог писма, познавање различитих професија.

Након завршеног програма обезбеђени су цертификати, а заинтересовани се могу прикључити волонтерском тиму, проћи кроз тренинг за вршњачке едукаторе и преносити стечена знања својим вршњацима.

Пријаве су отворене до 7. јуна и врше се попуњавањем формулара на линку bit.ly/kadporastembicu .

Програм се реализује уз подршку Регионалног волонтерског центра, Дома омладине Панчево, Електротехничке школе „Никола Тесла“, Техничке школе „23. мај“, фотокопирнице „Хамер“ и портала 013инфо.
За више информација на располагању је е-маил [email protected].

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: