Саопштење панчевачке опозиције

Правна помоћ грађанима и грађанкама који су добили прекршајне налоге

Градски одбори ДС Панчево, ССП Панчево и НС Панчево најоштрије осуђују поступак Полицијске управе Панчево због додатног застрашивања грађанки и грађана Панчева легитимисањем након одржане блокаде пута под изговором „рутинске контроле“ како би им накнадно послали прекршајне налоге

Градски одбори Удружене опозиције Панчево – Демократска странка, Странка слободе и правде и Народна странка, саопштили су да су им се јављали грађани и грађанке Панчева којима су стигли прекршајни налози због учешћа у блокади пута 4. децембра 2021. године.

Градски одбори ДС Панчево, ССП Панчево и НС Панчево најоштрије осуђују поступак Полицијске управе Панчево због додатног застрашивања грађанки и грађана Панчева легитимисањем након одржане блокаде пута под изговором „рутинске контроле“ како би им накнадно послали прекршајне налоге, наводи се у саопштењу.

Они су позвали припаднике Полицијске управе Панчево да поступају у складу са законом, да брину о безбедности свих грађанки и грађана Панчева уместо примене репресије као продужена рука власти.

Такође, најоштрије су осудили легитимисање и слање прекршајног налога новинару који је извештавао о протесту од стране припадника панчевачке полиције.

Крајње је недопустиво, али и у маниру власти Српске напредне странке, овакво репресивно понашање према новинарима који раде свој посао у интересу објективног информисања Панчеваца“, пише у саопштењу.

Из опозије су позвали грађане и грађанке који су легитимисани и који су добили прекршајне налоге да им се обрате као би бесплатно добили правни савет и помоћ нашег правног тима на мејлове:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: