Због извођења радова на фекалној канализацији

Потпуна обустава саобраћаја у Улицама Карађорђева и Моше Пијаде

За време извођења радова на фекалној канализацији у Улицама Карађорђева и Моше Пијаде у Панчеву биће потпуно обустављен саобраћај, од 4. до 10. септембра за I фазу радова и од 4. септембра 4. октобра, за II и III фазу радова, саопштили су из Градске управе Панчево.

I – фаза – на раскрсници улица Моше Пијаде и Димитрија Туцовића, где се врши тотална обустава саобраћаја у улици Моше Пијаде, после раскрснице са улицом Димитрија Туцовића, посматрано из правца улице Бранка Радичевића ка улици Димитрија Туцовића, на раскрсници улица Моше Пијаде и Карађорђеве, где се врши тотална обустава саобраћаја из свих праваца и на раскрсници улица Моше Пијаде и Светог Саве, са тоталном обуставом саобраћаја у улици Моше Пијаде после раскрнице са улицом Светог Саве, посматрано из правца улице Светог Саве ка улици Карађорђевој у Панчеву.

II – фаза – у улици Карађорђевој, између улица Моше Пијаде и Патријарха Арсенија Чарнојевића, са тоталном обуставом саобраћаја.

III – фаза – у улици Карађорђевој, између улица Патријарха Арсенија Чарнојевића и Матије Гупца, са тоталном обуставом саобраћаја.

 

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: