Трибина поводом Међународног дана борбе против корупције, 9. децембра

Политичка корпуција у Србији фундирана литијумом

Организатор доађаја је Институт за истраживање корупције Кареја Панчево

Поводом Међународног дана борбе против корупције, у петак, 9. децембра, од 19 сати, у Cafe klubu Coupe, биће одржана антикорупцијска трибина под називом „Политичка корпуција у Србији фундирана литијумом“. Трибина је део серијала „Политичка корупција и грађани Србије (Панчева)“.

Гости ће бити Мирослав Мијатовић, из Подрињског антикорупцијског пакта (ПАКТ) Лозница и угледни домаћини из долине Јадра. Гост домаћин ће бити Добривоје Милосављевић из Иницијативе Одбранимо Теслу, док ће скуп модерирати Ненад Живковић, уредник портала Панчево Си Ти.

Ораганизатор догађаја је Институт за истраживање корупције Кареја Панчево, пренос уживо могуће је пратити на фејсбук страници к013 (Facebook Live https://www.facebook.com/k013online).

Антикорупцијска трибина покушаће да одговори на питања: Колика је моћ литијума? Колико дубоко је литијум ушао у наше друштво? Да ли литијум више штети животној средини или више користи политичкој корупцији? Да ли последице литијума из Јадра  досежу до Панчева?

Организатори позивају грађане и грађанке Панчева и околних места којима политичка корупција смета, да дају свом минимални допринос борби против ње и да присуствују трибини.

Они који желе да у складу са својим могућностима помогну у борби против политичке корупције могу се на трибини јавити представницима организатора Института за истраживање корупције Кареја, или на мејл: [email protected]

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: