РОВЧАНИН И ДАЉЕ НА ЧЕЛУ ТОП-А

Оставка још није усвојена

Нејасно да ли ће Скупштина уопште разматрати повлачење директора Туристичке организације

Седница Скупштине Панчева требало би да буде одржана до краја фебруара због обавезе локалне власти да обави пренос салда неутрошених буџетских средстава из прошлих година, али није познато да ли ће се на дневном реду заседања наћи и оставка коју је Бранислав Ровчанин поднео на функцију директора Туристичке организације Панчева.

Председник локалног парламента Тигран Киш је рекао да у скупштинску службу није стигла никаква оставка актуелног директора ТОП-а, те да не зна ништа о томе.

Ровчанин је потврдио да је писано обавештење о повлачењу с функције доставио локалној власти пре око две недеље, и то „из личних разлога“. Он осим тога није желео да даје било какве изјаве у вези са својом одлуком, нити да коментарише гласине о околностима под којима је поднео оставку.

Ровчанин је на функцији челног човека ТОП-а био скоро три године, а иако је изабран на предлог Српске напредне странке није њен члан. Он је изјавио да никада није припадао ниједној партији, и да не намерава да се учлани било где.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress