Пријаве ће се примати од 14. до 31. јануара

Нови оглас за постављање киоска, овог пута без спорних услова

Град Панчево расписао је нови оглас за јавно надметање за избор корисника јавне површине за привремено постављање киоска. Пријаве ће се примати од 14. до 31. јануара, а јавно надметање биће одржано 1. фебруара, у 12.00 сати у малој сали Градске управе града Панчева.

Киосци ће бити постављени на шест локација, које се налазе у другој, четвртој и петој зони, на период од пет година. У питању су киосци од 7 до 10 метара квадратних и то на следећим локацијама: Светог Саве код нове Поште, Угао М. Требињца и М. Обреновића, Угао М. Требињца и М. Обреновића, Стевана Шупљикца код Евангелистичког гробља, Баваништански пут код Новог гробља, Угао ул. Вељка Влаховића и Вељка Петровића.

Реч је о шестоугаоним, дуплим правоугаоним и панки“ кисоцима. Цена по квадратном метру монтажног објекта стаје од  717 динара, за другу зону, 464 динара за четврту и 338 динара за пету зону.

Када је потребна документација у питању,уочљиво је да нема спорних критеријума који су били обавезни за јавно надметање одржано прошле године за киоске у првој зони. Наиме, тада је захтевано да учесници поднесу доказ о обављању трговинске делатности дуже од 15 година, доказ о запошљавању више од 700 радника, и доказ о бруто приходу у 2016. години, од преко 5 милијарди динара.

Сада се захтева само доказ о уплаћеном гарантном износу, уредно овлашћење за заступање, фотокопија ЛК за физичка лица, подаци о локацији за коју се пријава подноси ( редни број киоска, адреса локације и делатност која ће се обављати), и извод из регистра надлежног органа не старији од шест месеци (за правна лица и предузетнике), потврда о измирењу обавеза по основу изворних прихода града Панчева.

Напомиње се да постоји могућност прикључења на струју, као и на водоводну мрежу, али да је обавеза инвеститора да финансира трошкове прикључења и израду техничке документације у складу са условима ЈКП Водовод и канализација“ Панчево.

                                   

 

 

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: