ЈКП „Зеленило" Панчево повећало цене комуналних услуга за три одсто

Нове цене услуга на гробљима и пијацама

„Трошкови горива, енергије и резервних делова су повећани, те је неминовно да и цене буду више“

ЈКП „Зеленило“ Панчево повећало је цене комуналних услуга за три одсто. Градско веће дало је сагласност на Одлуку Надзорног одбора тог предузећа за нове ценовнике који важе за РЈ „Пијаце“, РЈ „Градско зеленило“ и РЈ „Гробља“, а о њој ће се у четвртак, 7. фебруара изјашњавати и одборници Скупштине Града.

Како се наводи у Одлуци трошкови горива, енергије и резервних делова су повећани, те је неминовно да и цене буду више. Позитивно мишљење за поскупљење дали су и Савез самосталних синдиката Града Панчева и општина, као и Уједињени грански синдикат „Независност“.

Више цене биће примењене на услуге сахрањивања, накнаде за гробно место, превоза покојника,ексхумације, чишћење и одржавање гробља и спомен обележја, израда опсега и стаза, продаја погребне опреме….

У оквиру РЈ Пијаце поскупеће накнаде за продају производа, резервација пијачних тезги, паркинг на пијацама…

Цене за одржавање јавних зелених површина, травњака, одржавање сезонског цвећа, садница, рад радника на сечи моторном тестером, као и постављање тезги за манифестације, биће такође увећане.

Цео нови ценовник можете погледати на линку

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

1 Коментар
Старији
Најновији Најпопуларнији
Inline Feedbacks
View all comments
San
4 године пре

Sramota da dizete cene za groblja zaista, niti je cisto ni odradjeno kako treba npr na nadvoznjaku Kotezu. I kakve rashode oni imaju…

1
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: