Наставља се суђење панчевачком порталу због повреда угледа и части новинара Живковића

Суђење панчевачком порталу epancevo.rs и одговорном уреднику тог медија Александру Чупићу, по тужби панчевачког новинара Ненада Живковића, биће настављено у данас, 1. априла, у Вишем суду у Београду.

Живковићев адвокат Вељко Милић, поднео је тужбу због повреде угледа и части оштећеног, у пет текстова објављених на порталу epancevo.rs, од 29. маја до 10. јуна 2019. године.

Суђење је почело у јуну 2020, припремним рочиштем, настављено је 7. децембра прошле године, када је одложено за 1. април 2021. године, јер се Чупић није појавио на суђењу, а свој изостанак оправдао је лекарском документацијом.

Подсетимо, Живковић је већ једном тужио портал epancevo.rs, због текстова објављених у фебруару 2019. године, у којима се он назива најпогрдијим именима. У том поступку првог децембра прошле године одржано је припремно рочиште, на којем се тужени и његов адвокат нису појавили, те је тог дана саслушан само Ненад Живковић.

Следеће рочиште одржано је 3. марта 2021. године, када је требало да буде саслушан Александар Чупић, али се он поново није појавио, а свој изостанак је оправдао изолацијом у којој је због корона виурса. Суђење се наставља 18. маја.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: