Саопштење покрета

Нападнут активиста покрета #1od5miliona у Панчеву

Покрет #1od5miliona Панчево саопштио је да је активиста, један од организатора и говорник у Панчеву покрета  у Панчеву Миша Секулић нападнут је са још двојицом активиста од стране Ивана Тешића члана и активисте Српске напредне странке у Панчеву.

Како стоји у њиховом саопштењу, напад се догодио у ноћи између петка и суботе испред градске управе у Панчеву, док је Миша са још двојицом активиста лепио плакате на стубове предвиђене за ту намену.

„Док су лепили плакате Иван Тешић је са још једним момком пришао активистима и насрнуо на Мишу Секулића речима да ли зна кога прозива у Смедеревској Паланци и какве последице то може да има. Убрзо након напада појавио се и Дејан Симеуновић, звани Симке, који је Тешића увео у зграду Градске управе, али се појавило и 20-ак момака. Док су наши активисти се кретали ка Његошевој улици, момци су их пратили у стопу“, стоји у саопштењу.

Додаје се да је о догађају обавештена Полицијска управа Панчево, те да се надају да ће бити предузети мере и да ће се покренути поступак против Ивана Тешића и осталих учионица, јер су цео догађај снимиле камере Градске упараве.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: