Рок за подношење предлога је 4. април

Наградни конкурс за лого Локалне фондације Панчево

Победничко решење биће награђено износом од 300 евра у динарској противвредности

Локална фондација Панчево расписала је наградни конкурс за израду идејног решења логотипа фондације. Позив је упућен креативцима из града Панчева и околине, али и свима онима на територији Србије, да са својим предлогом учествују на Конкурсу за најбоље решење које ће постати званични лого Фондације.

Идејно решење логотипа треба да садржајно одговара деловању и вредностима које дели Фондација.

Области деловања Локалне фондације Панчево су:
● јачање заједнице
● грађански активизам
● образовање
● култура
● млади
● узбудљив град

Вредности за које се залаже Локална фондација Панчево:
● Партиципативност
● Одговорност
● Отвореност
● Окупљање заједнице
● Различитост и инклузија

Рад треба да задовољи основне норме добро осмишљеног логоа: аутентичност, јасноћа, естетика, једноставност-применљивост, сврсисходност. Порука коју предлог шаље мора бити довољно јасна, препознатљива и упечатљива како би могла бити обележје Локалне фондације Панчево.

Дизајн логоа треба да садржи графички елемент и словне знаке (испис Локална фондација Панчево). Приликом дизајнирања логоа, треба имати у виду могућност његове примене у различитим форматима, штампаним и дигиталним материјалима, у боји или граyсцале приказу. Лого треба бити оригинални ауторски рад, који није коришћен у јавности у било које сврхе, нити је у моменту подношења по овом конкурсу у било каквој употреби.

Рок за подношење предлога је недеља, 4. април, до 23.59 сати.
Конкурсни рад треба доставити у ПДФ формату у високој резолуцији (300 дпи) на http://bit.ly/kreirajlogo.

Након затварања конкурса и вредновања трочлане комисије, резултати ћее бити објављени на Фејсбук и Инстаграм налогу Локалне фондације Панчево 12. априла 2021. Победничко решење биће награђено износом од 300 евра у динарској противвредности.

Локална фондација Панчево настала је уз подршку Траг фондације, са идејом да људе који воле град Панечво повеже око добрих идеја. Како кажу, имају за циљ да граде поверење између људи тако да живот у граду и селима буде дугорочно лепши и квалитетнији, и да заједнички јачају суграђане, комшије, локалне иницијативе, све оне који желе квалитетан културни и рекреативни садржај, безбедно окружење и град по мери људи. Верују да оснажена заједница зна где да нађе снагу да се суочи са изазовима.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: