Покрајински Фонд расписао 10 конкурса

Кредити за пољопривреднике

Покрајински Фонд за развој пољопривреде расписао је 10 конкурса за кредитна средства намењена пољопривредницима у 2017. години.

То су конкурс за доделу кредита за набавку нове пољопривредне механизације (погонске, прикључне), за доделу кредита за набавку нових система и опреме за наводњавање, конкурс за доделу кредита за набавку опреме за сточарске фарме, програм за доделу кредита за набавку кочница и опреме за пчеларство, конкурс за доделу кредита за набавку нових заштићених башта (пластеници, стакленици) и опреме у њима, затим конкурси за доделу кредита за набавку нових противградних мрежа у вишегодишњим засадима воћа и винограда и за набавку рибље млађи и нове опреме за рибњаке, конкурс за доделу кредита за набавку квалитетне телади за тов и конкурс за доделу кредита за изградњу објеката намењених складштењужитарица, воћа и поврћа (силоса, подних складишта, хладњача), као и конкурс за доделу кредита за подизање вишегодигњих засада воћа и винограда.

Сви конкурси су отворени од 19. фебруара све до утрошка средстава. Више информација могуће је добити на сајту http://www.fondpolj.vojvodina.gov.rs/

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: