Део врло прометне улице затворен за саобраћај већ пет месеци

Ко изводи радове у Улици Моше Пијаде?

Због реконструкције колектора фекалне канализације, део Улице Моше Пијаде у Панчеву, од Улице Војвођански булевар до Синђелићеве улице, затворен је 12. јуна ове године. Рок за завршетак радова био је 110 дана и одавно је истекао. У исто време на овом делу радове је изводио и Лилд Србија, али због њих улица није затворена, тврде у тој компанији.

Већ више од пет месеци део улице која је врло битна и прометна, је затворен за саобраћај. Из ЈКП Водовод и канализација Панчево, који је изводио реконструкцију колектора фекалне канализације, рекли су нам да су радови завршени на време, иако табла са објашњењем ко и шта ради и даље стоји на Кружном току.

Речено нам је и да је улица сада затворена због извођења радова на објекту Лидл-а.

За детаљније информације обратили смо се Секретаријату за стамбено-комуналне послове и саобраћај Градске управе Панчево, али одговор нисмо добили.

Из Лидл-а одговарају да Улица Моше Пијаде није затворена према њиховом захтеву, те да нису у могућности да дају прецизније информације око рокова за завршетак радова.Они напомињу да изградња саобраћајног прикључка за њихову продавницу, која је у току, не захтева блокаду саобраћаја у поменутој улици.

Додали су да се радују се што су грађани Панчева препознали куповину са најбољим односом цене и квалитета коју Лидл пружа, и оценили да је о отварању друге продавнице у Панчеву је још рано да се говори, те да ће јавност бити благовремено обавештена.

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: