КОМС-ов догађају у SINHRO HUB-u

Како креирати савремне видео формате за медије и организације?

Кровна организација младих организује у петак, 21. јануара, од 13 сати, у SINHRO HUB-u (Улица Петра Арчића 8, Панчево), догађај на којем ће представници и представнице медија и организација младих, моћи да науче и сазнају за нова практична знања о примени аудио-визуелних алата као средстава која могу олакшати и модернизовати комуникацију ка јавности.

На скупу под називом „Тајне и заблуде савремних видео формата“ ће се говорити о адаптацији видео материјала за различите платформе и важности прилагођавања видео садржаја различитим корисницима и циљним групама (организације, медији, млади, институције…). Осим тога, учесници ће добити знања о томе како да са минимално ресурса направе креативан и другачији садржај који јасно преноси поруку.

Догађај је бесплатан и отворен за 20 представника/ца медија, омладинских медија, организација цивилног друштва, организација младих и за младе из Војводине.

Пријаве за учешће на догађају су обавезне и врше се путем линка до 19. јануара. За учеснике/це ван Панчева биће обезбеђена рефундација путних трошкова.

У оквиру овог једнодневног догађаја, са младима ће радити Јелена Божић и Никола Ристић тренеркиња и тренер КОМСа и Мултипликаторског програма DW Akademie.

За сва додатна питања можете контактирати програмску координаторку, Ању Јокић на мејл [email protected] или на број телефона +381 69 738 443.

Овде можете пронаћи позив на сајту КОМС: https://koms.rs/2022/01/12/tajne-i-zablude-savremenih-video-formata-pancevo-otvorene-prijave/
Овде можете пронаћи инстаграм објаву: https://www.instagram.com/p/CYos_QsIvkx/?utm_source=ig_web_copy_link

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: