Подршка повећању запослења

Јавни позив незапосленима за бесплатан курс пословног енглеског језика

Градоначелник града Панчева расписује Јавни позив незапосленим лицима за похађање бесплатног интензивног курса пословног енглеског језика.

Јавни позив се расписује као подршка повећању запослења незапослених лица са територије града Панчева имајући у виду очекивано отварање нових радних места у Панчеву. Незапослена лица ће кроз похађање бесплатног интензивног курса пословног енглеског језика нивоа А1, А2 и/или Б1 (у зависности од претходног нивоа знања), имати прилику да унапреде своје знање и да стицањем сертификата о завршеној обуци повећају могућност запошљавања.

Обука ће се одржати у периоду од октобра до децембра 2019. године са фондом од 60-80 часова.

Планирани број полазника за похађање бесплатног курса енглеског пословног језика је 30. Одлука о листи кандидата који ће похађати обуку биће донета до 1. октобра 2019. године и биће објављена на званичној интернет презентацији града Панчева. Право учешћа на јавном позиву имају незапослена лица са пребивалиштем на територији града Панчева, са завршеним III и/или IV степеном стручне спреме.

Јавни позив је отворен од дана објављивања јавног позива на сајту Града Панчева, а последњи дан за пријем пријава за учешће на јавном позиву је 20.09.2019. године.

Детаљније информације у вези са овим јавним позивом могу се добити у просторијама Секретаријата за привреду и економски развој, Одељење за локални економски развој, контакт особа Гордана Ћирић ([email protected]), контакт телефон 013/308-961.

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: