За потребе израде фотомонографијe града

Јавни позив грађанима и грађанкама за уступање фотографија Града Панчева

Рок за доставу 31. март

У оквиру активности на изради нове фотомонографије Панчева Градска управа града Панчева расписује Јавни позив грађанима да доставе фотографије Панчева и околине.

Градска управа позива све грађане који се професионално или аматерски баве фотографијом и поседују фотографије града у различитим годишњим добима, које естетиком и квалитетом задовољавају критеријум да буду уврштене у луксузно опремљену публикацију, да уступе та уметничка дела.

Најбољи радови са препознатљивим, као и мање познатим мотивима екстеријера, ентеријера, урбаног и руралног, културних, спортских и туристичких манифестација, које дочаравају дух града, биће коришћени за израду публикације.

Фотографије се уступају без новчане накнаде искључиво за потребе израде ове фотомонографије, која ће се користити као протоколарни и пригодан поклон и која је у потпуности некомерицијално издање. Аутор задржава сва своја ауторска права. Наручилац ће у публикацији објавити податке о заступљеним ауторима (име, презиме, основне биографске податке и контакте). Ауторима такође припада и одређен број примерака монографије у зависности од броја одабраних фотографија када иста буде објављена.

Учесник у Јавном позиву гарантује за своја ауторска права.

Фотографије у боји или црно беле, у високој резолуцији, са информацијама о објекту и месту снимања, можете доставити на ЦД-у или ДВД-у уз личне податке (име, презиме, адреса, телефон и имејл адреса) на писарницу Градске управе, насловљено на канцеларију проткола или лично у канцеларију проткола (први спрат, бр. 120).

Јавни позив отворен je до 31. марта 2017. године.

За евентуалне информације контактирати Душанку Степанов на бројеве телефона 013/351 221 или на 064 8662257.

Ивана Предић

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: