Црвени крст Панчево у сарадњи са компанијом Лидл Србија

Хуманитарна акција „Мала дела су велика ствар“

Трећу годину заредом, Црвени крст Панчево у сарадњи са компанијом Лидл Србија спроводи акцију „Мала дела су велика ствар“,  у оквиру које ће и ове године наше суграђанке и суграђани бити у прилици  да донирају препоручене и обележене намирнице које недостају корисницима услуга Црвеног крста Панчево.

Од 21. новембра до 11. децембра – након куповине означених производа, у једној од две Лидл продавнице у Панчеву, попут основних намирница и производа за кућну и личну хигијену, пиринча, тестенине, конзерви воћа и поврћа, кондиторских  и других производа и њиховог одлагања у посебном делу иза каса, директно ћемо помоћи социјално најугроженије становништво и малишане.

Из Црвеног крста Панчево захваљују суграђанкама и суграђанима који су се протекле године у месецу даривања укључивали у ту акцију, те је прикупљено 1.020 килограма  хране, и по 80 килограма средстава за хигијену и кондиторских производа. На овај начин припремљеним пакетима од по шест килограма, пружена је помоћ за 200 породица, што је више од 700 појединаца и појединки.

Они позивају суграђане и суграђанке да и ове године учине добро дело и на хуман начин помогну да атмосфера наступајућих празника испуни што више домова у нашем граду и да помогну још већем броју људи.

 

 

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: