Одговор на одборничко питање постављено у марту 2018. године

Градска власт не зна ко руководи Апотеком Панчево

На званичној веб страници Скупштине Града данас су објављени одговори на шест одборничких питања, која су постављена током марта. Одговори су уследили током априла, али тек су сада званично и објављени.

Најинтересантнији је одговор на одборничко питање Николе Ћебића, из Слободног Панчева, који је на седници Скупштине града одржаној 16. марта поставио два питања: Ко је овлашћено лице за Апотеку Панчево и Где је смештен и ко је одговоран за медицински отпад из Апотеке Панчево?

У одговору Секретаријата за заштиту животне средине на прво питање стоји да тај Секретаријат није надлежан и да нема информације по том питању, иако питање није постављено том Секретаријату већ председнику Скупштине Тиграну Кишу.

На друго питање одговор је био нешто прецизнији. Наиме, како се наводи градоначелник Панчева је у фебруару 2018. године формирао је Комисију за попис простора, опрема и залиха Апотеке Панчево. Међутим, након што је из Вишег јавног тужилаштва у Панчево стигао допис да је у току вештачење у предмету против Бранке Милојевић, бивше директорке Апотеке, Комисија није могла да поступа и, како се закључује, изаћи ће на терен чим се за то створе услови.

 

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress