У оквиру акције „Чепом до осмеха"

Електормотрона колица за Николу Цветковића

Петнаестогодишњем дечаку Николи Цветковићу, који болује од прогресивне мишићне дистрофије, у понедељак, 17. септембра, у Школи за основно и средње образовање „Мара Мандић“ уручена су електромоторна колица, у оквиру акције „Чепом до осмеха“. Пријатељ акције била је компанија „Ernst&Young“, која је обазбедила половину новчаних средстава за куповину електромоторних колица, која ће Николи олакшати свакодневни живот.

Никола Цветковић је ученик Школе за основно и средње образовање „Мара Мандић” у Панчеву, где се школује за конфекцијског шивача. Болује од прогресивне мишићне дистрофије, због чега се заједно са својом породицом из родног Долова преселио у Панчево. Оно што додатно отежава ситуацију породице Цветковић је чињеница да је и Николином млађем брату установљена иста медицинска дијагноза.

Никола је 37. дете које је добило помагало у оквиру хуманитарно-еколошке акције, а ове године међу једанаесторо деце, поред Николе, помагала су добили и наш суграђанин и суграђанка, Анђела Анастасов и Матеја Гуран.

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: