Сајам запошљавања, 8. маја

Двеста радних места, четрдесет послодаваца

Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на основу усвојеног Локалног акционог плана за запошљавање града Панчева за 2019. годину, организује Сајам запошљавања, 8. маја, од 11 до 13 сати, у Улици Војводе Живојина Мишића (Корзо). У случају кише, Сајам ће бити одржан у холу Градске управе Панчево.

На сајму се очекује учешће 40 различитих послодаваца који ће огластити око 200 слободних радних места.

Заинтересованим суграђанима ће на штанду града Панчева бити доступне све потребне информације у вези са отвореним јавним позивoм који се односи на меру активне политике запошљавања „Самозапошљавање“ (средства за отварање привредног друштва или предузетничке радње, набавку опреме и адаптацију простора) и меру активне политике запошљавања и “Отварање нових радних места” (средства намењена предузетницима, микро и малим предузећима са територије града Панчева). На штанду Националне службе за запошљавање биће на располагању информације о услугама и програмима које пружа ова установа.

Сајам се организује у циљу повећања видљивости мера и програма у области унапређења запошљавања у Панчеву. На Сајму ће се представити послодавци који учествују у мери „Студентска летња пракса“, као и послодавци који намеравају да запосле нове раднике.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress