Програм “Заједници заједно“

Дом здравља Панчево добио од НИС-а 15 милиона динара

Планирана је набавка санитетског возила са транспортним инкубатором и реконструкција просторија на Одељењу дечје и превентивне стоматологије

Компанија НИС ће у оквиру друштвено одговорног програма “Заједници заједно 2019“ подржати 20 здравствених установа широм Србије и уложити готово милион евра (116,5 милиона динара) у институције у којима се лече најмлађи.

Међу подржаним установама је и Дом здравља панчево. НИС је обезбедио 15 милиона динара за набавку санитетског возила са транспортним инкубатором у циљу правовремене подршке превремено рођеним, новорођеним бебама и одојчади (6.057.816,00 динара) и реконструкцију и адаптацију просторија на Одељењу дечје и превентивне стоматологије (замена столарије, дотрајалог пода, адаптација тоалета и молерско-фарбарски радови), у износу од 8.942.184,00 динара.

НИС је обезбедио новац и за здравствене установе у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Панчеву, Пожаревцу, Зрењанину, Кикинди, Новом Бечеју, Србобрану, Житишту, Кањижи и Пландишту, које су изабране на конкурсу. О избору пројеката одлучивала је комисија састављена од представника Министарства здравља Србије, локалних заједница и компаније НИС.

Резултати конкурса и пројекти који ће бити реализовани објављени су на веб страници zajednicizajedno.nis.eu, као и на сајтовима локалних самоуправа.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: