Одржана 9. седница Парламента привредника

Додељене годишње награде Привредне коморе Србије за Јужнобанатски управни округ

У складу са планираним активностима, 3. децембра, одржана је 9. седница Парламента привредника Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Јужнобанатског управног округа.

На седници је изабран нови председник Парламента привредника, с обзиром на то да је досадашња председница Оливера Беуковић напустила Компанију Хемофарм, па је уместо ње предложен Борислав Дакић, такође из те компаније и који је једногласно изабран за председника Парламента привредника Регионалне привредне коморе Јужнобанатског управног округа.

Након тога је уследило усвајање записника са 8. седнице Парламента привредника, затим информације о покренутим и реализованим законодавним иницијативама Привредне коморе Србје. На дневном реду је био и програм рада РПК Јужнобанатског управног округа за 2020. годину и презентација пројекта Европска мрежа предузетништва- ЕЕН, бизнис портала ПКС партнер и презентација Центра за дигиталну трансформацију ПКС-а. По завршетку радног дела уследио је и свечани део седнице у оквиру којег су уручене годишње награде за најуспешније привреднике и привредна друштва у Јужнобанатском округу.

У уводном делу члановима Парламента привредника се обратила начелница Јужнобанатског управног округа Данијела Лончар, истакавши веома успешну сарадњу Округа и РПК Панчево у циљу стварања што повољнијег привредног амбијента.

У свечаном делу седнице уручене су годишње награда Привредне коморе Србије за Јужнобанатски управни округ. Плакета ПКС-а за пословни успех у сектору пољопривреде је додељена ДОО „Агрос“ из Опова и награду је примио директор Јован Рацков. Плакета ПКС-а за пословни успех у сектору услуга је додељена ДОО„Божић и синови“ из Панчева, а награду је примио директор Никола Егић. Поред привредних друштава награђен је и успешан привредник повељом Привредне коморе Србије, Миодраг Милашиновић, директор ДОО „ХИПРА“ из Панчева. Повељу поводом 20 година успешног пословања је додељена ДОО“Panpacking“ из Панчева а награду је примио директор Синиша Фимић.

Такође су присутни упознати да је награду Привредне коморе Србије добила компанија FRESENIUS MEDICAL CARE SRBIJA из Вршца, Одлуком  о додели признања председника ПКС-а, Марка Чадежа и та ће награда бити уручена на свечаној седници Скупштине ПКС-а, 9. децембра 2019.године

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: