По шести пут у Панчеву

Дани авантуре 1. и 2. јуна у Барутани

Манифестација „Дани авантуре“, шесту годину за редом биће одржана 1. и 2. јуна, у парку Барутана. Организатор је Планинарско -еколошки клуб „Соко“, а са својим пријатељима из разних удружења представиће бројне активности: пењање и спуштање низ вештачку стену, спуштање низ котурачу, авантуристичке полигоне, извиђачке вештине, демонстрације борилачких вештина и наоружања Специјалних јединица Војске Србије, гађање савременим и традиционалним луком, полигони за децу и бебе, вештине преживљавања и боравка у природи, air soft, вештине ватрогасне јединице,…

Ове године први пут биће организован и Зелени сајам на коме ће се представити бројни излагачи домаћих и еколошких производа.

Програм манифестације:

Субота, 1.6.2019.
Од 11-18 сати
Отварање свих полигона за активности у природи и наступ припадника војске Србије и Ватрогасне бригаде из Панчева
Зелени сајам од 11-18
Планинарско – еколошки камп од 19 сати

Недеља, 2.6.2019.
Завршетак кампа до 12 сати
Од 16-19 сати Соко авантура

Манифестација је првенствено намењена деци и младима, али је већ годинама радо посећују сви узрасти.

Улаз на манифестацију је бесплатан, а део активности ће се наплаћивати и то: дневна карта од 300 динара, укључује све активности у парку Барутана заједно са коришћењем вештачке стене, зип лајна (три и то од 20 и 55 метара), авантура полигона и слак лајна, планинарско-еколошки камп (уз сопствену опрему).

Бесплатне су активности: полигони за децу и бебе, гађање традиционалним и савременим луком, демонстрације борилачких техника, air soft.
Све додатне информације могу се добити на [email protected], 064/276-05-39
www.soko.rs

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: