У организацији Иницијативе за инклузију ВеликиМали

Дан игре и дружења за децу у играоници „Острво с благом”

Иницијатива за инклузију ВеликиМали у суботу, 4. новембра, организује Дан игре и дружења у играоници „Острво с благом” у Авив парку Панчево, од 10 до 11,30 сати.

Дан дружења и игре је активност намењена деци предшколског и основношколског узраста. Малишани ће имати прилику да кроз забаву и игру уче да прихватају једни друге, мењају и прилогођавају своју комуникацију у односу на вршњаке, уче различите вештине једни од других, и да децу из осетљивих група виде у позитивном светлу.

На Дан дружења позвани су и родитељи, запослени у предшколском и основношколском образовању, као и деца из шире популације.

Ова активност Иницијативе за инклузију ВеликиМали реализује се у оквиру пројекта „Заговарање за примену протокола за заштиту деце од насиља” којим кооординира Ужички центар за права детета на националном нивоу, а спроводи се у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарством здравља, Министарством образовања, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије и УНИЦЕФ-ом, уз финансијску подршку Европске уније.

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
()
x
PANpress
%d bloggers like this: