Летњи режим вожње на снази је од 17. јуна

Бојанић: Од 2. септембра АТП саобраћа у пуном капацитету

Ово предузеће највише мучи недостатак возача и аутобуса

Од 2. септембра, аутобуси панчевачког превозника АТП, требало би да саобраћају у пуном капацитету, најавио је за наш портал Бојан Бојанић, директор тог предузећа. До тада на снази је летњи ред вожње, који је ступио на снагу 17. јуна.

Он је нагласио да ће руководство урадити све да се саобраћај одвија неометано, и поред бројних проблема. Ово предузеће највише мучи недостатак возача и аутобуса.

Тренутно је на улицама ангажовано 110 возача, док их је око 20 на боловању. Због лоших услова рада и малих плата, размишља се о повећању зарада возачима за око 10.000 динара. Али, о томе тек треба да се одлучује, каже Бојанић.

Возни парк АТП-а сада чини седамдесетак аутобуса, од којих је двадесет изнајмљених, јер је како смо писали, предузеће остало крајем прошле године без двадесет возила због немогућности регистровања, услед старости.

Директор наглашава да су се изнајмљени аутобуси добро показали, те да пошто су исте марке као и постојећа возила у власништву предузећа, расходовани аутобуси су могли да се искористе као делови за изнајмљене.

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: