У току пријављивање

Бесплатне новинарске радионице по трећи пут

Удружење за општу културу и слободно информисање „Омнибус” позива све младе људе од 15 до 25 година да корисно проведу слободно време

У току је пријављивање за трећу генерацију бесплатне Омладинске школе новинарства коју организује Удружење за општу културу и слободно информисање „Омнибус”. Пријава су отворене за све младе људе, који имају између 15 и 25 година, и желе да стекну почетна знања о новинарству.

Школа ће обухватити 14 интерактивних радионица током тромесечног бесплатног курса. Такође, учесници тренинга ће имати прилику да посете редакције у Панчеву и Београду, и да се сусретну са познатим новинарима.

Пријављивање траје до четвртка, 18. октобра 2018. године у 24:00 часа. На имејл адресу [email protected] потребно је послати следеће податке: име и презиме, датум рођења, број контакт телефона, назив школе или факултета или предузећа или назнаку „незапослен“ и по једну реченицу о мотивима пријављивања.

Писмено тестирање (опште информисаности и писмености) је заказано за суботу, 20. октобар, у 10 сати у Електротехничкој школи „Никола Тесла“ (Улица Максима Горког 7) у Панчеву.

Резултати писменог тестирања ће бити послати на е-маил адресе кандидата до понедељка, 22. октобра, а кандидати који су ушли у ужи избор биће позвани на усмено тестирање у среду 24. и четвртак, 25. октобра, од 18 сати. Додатне информације могу се добити на телефон 063/372-298 и на фејсбук страници Омнибус радио.

Промоција треће сезоне Омладинске школе новинарства „Омнибус” биће одржана у среду, 10. октобра, у 20 сати, у Кафе клубу „Купе.“

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: