Бесплатне карте за представе за најмлађе током новембра

Припрема, позориште, сад!

Поводом обележавања Дана града 2018. године, Културни центар Панчева и град Панчево поклањају бесплатне позоришне представе нашим најмлађим суграђанима, у склопу акције “Припрема, позориште, сад!”.

У оквиру бесплатног програма за децу током новембра, биће одржане три представе позоришне сцене “Пођи туда…” Културног центра Панчева: Оки и Боки Шоу: Тајна великог носа (субота, 10. новембар у 12 сати), Принцеза на зрну грашка (субота, 17. новембар у 12 сати и петак, 30. новембра у 12 сати), и Чаробњак из Оза (субота, 24. новембар у 12 сати). Бесплатне карте можете преузети радним данима на благајни Културног центра Панчева, од понедељка до среде од 9 до 21 сат, а од четвртка до недеље од 16 до 21 сати.

Представу Боки и Оки Шоу: Тајна великог носа, написала је и режирала Маша Вујошевић, а играју Бојан Ивковић, Ненад Окановић, Јасмина Вечански и Младен Вуковић. Инспектор Боки и његов помоћник Оки забринути су што њиховој Агенцији за исправљање кривих дрина и не иде баш најбоље у последње време, посао је стао и нико им не пише. Чистачица Роса потајно гаји наде да ће посао заменити даскама које живот значе, сања да постане певачка звезда, а њене снове из дана у дан подгрева Поштар, шаљући јој на стотине писама.

Дечију представу Принцеза на зрну грашка, режирао је Владан Ђурковић по мотивима чувене бајке најпознатијег данског писца, Ханса Кристијана Андерсена. Краљ и краљица принцезу стављају на испит желећи да провере да ли је права принцеза и може ли бити супруга њиховом сину. Испод стотину перјаних душека стављају зрно грашка уверени да ће, уколико

Ивана Предић

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: