Нови комад Драмске секције у оквиру Клубова за стара и одрасла лица у Панчеву

Гостовање представе „Циркус Фантастико“ у Банатском Брестовцу

У оквиру Клубова за стара и одрасла лица у Панчеву, већ пет година постоји Драмска секција која сваке године припрема нову ауторску представу.

Најновији комад, ауторке и режисерке Александре Ксеније Милосављевић под називом „Циркус Фантастико“, биће изведен данас, 3. августа, од 19 сати у у Дому културе у Банатском Брестовцу.

„Циркус Фантастико“ је опоро-смешна прича о малим људима из нашег окружења који трагају за правим одговорима. „…На ливади испред Бобијеве куће, постављена је циркуска шатра. Код Љепосаве купите карте а код Жаклине кокице. Лиза ће висити на трапезу а Кроки поново планира бег. Чарли ће вас насмејати а Баба уплашити. Инспектори долазе задовољни а одлазе разочарани. Не плашите се кловнова и обратите пажњу на Викторију! Ово је последњи дан у историји „Циркуса Фантастико“! …“

Играју:  Горан Дакић, Љиљана Белобрк, Славица Ракиџић, Милица Урошев, Златибор Лазаров, Драгица Живков, Гоца Божовић, Снежана Наумовић, Гордана Гроздић, Реља Јарковачки, Михајло Ненадић, Александра Вуковић, Никола Костић, Кристина Костић и Јована Дамјанов.

Драмски клуб је до сада извео четири ауторке представе које потписује Александра Ксенија Милосављевић. Наступали су у свим већим домовима културе у окружењу, као и у Дворани Аполо у Панчеву, Вршцу, Народном музеју Панчево у оквиру Културног лета. Представе је до сада видело више од 2000 људи.

У комадима играју глумци узраста од 12 до 78 година, а углавном су у питању комедије са добрим и позитивним порукама, намењене разноликој публици свих узраста.

 

 

 

 

Редакција

Subscribe
Обавести ме о

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: