У оквиру БУДИ-ја

Циркуске радионице у Народној башти

У оквиру Бијенала уметничког дечјег израза – БУДИ, од четвртка, 24. маја, до недеље, 26. маја од 11 сати у Народној башти, биће одржаване циркуске радионице у оквиру.

Деца ће имати прилику да се опробају у циркуским вештинама и да се кроз игру и рад са искусним циркуским педагозима (Креативни погон НС), упознају са вештинама жонглирања, акробатике и равнотеже. Родитеље чека презентација и журка за крај у недељу у 12 сати такође у Народној башти, код БУДИ павиљона.

Креативни погон је удружење грађана које се бави културом, инклузијом и образовањем.Реч је о радионици која негује слободу покрета уз музику, без такмичења,  где ће полазници  на забаван начин да подстакну концентрацију, гипкост и снагу.Циркус је спој физичке спреме и уметности. У циркусу нема такмичења већ се негује сарадња и поверење. Перформанси су постављени на елементима театра покрета, савременог плеса, невербалне комуникације и савременог циркуса.Филозофија циркуса, која све ставља у круг, где је свако подједнако важан и свакоме пружа прилику да, у складу са свим могућностима допринесе креативном стварању, потпуно се уклапа у циљеве и начин рада БУДИ-ја.

Број места је ограничен на 20, а пријаве се могу послати на имејл [email protected]

Редакција

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Оставите ваш коментар о овој теми.x
PANpress
%d bloggers like this: